Probówka bakteriologiczna 10 x 100 |
| |
Probówka bakteriologiczna różni się od probówki chemicznej brakiem wywiniętego wylotu. Jest wykonana ze szkła o dużej odporności na zmiany temperatury. Może być używana zarówno do prac chemicznych jak i mikrobiologicznych takich jak hodowla drobnoustrojów, próby fermentacyjne, oznaczanie miana. |
|
Probówka bakteriologiczna 12 x 125 |
| |
Probówka bakteriologiczna różni się od probówki chemicznej brakiem wywiniętego wylotu. Jest wykonana ze szkła o dużej odporności na zmiany temperatury. Może być używana zarówno do prac chemicznych jak i mikrobiologicznych takich jak hodowla drobnoustrojów, próby fermentacyjne, oznaczanie miana. |
|
Probówka bakteriologiczna 14x80 |
| |
Probówka bakteriologiczna różni się od probówki chemicznej brakiem wywiniętego wylotu. Jest wykonana ze szkła o dużej odporności na zmiany temperatury. Może być używana zarówno do prac chemicznych jak i mikrobiologicznych takich jak hodowla drobnoustrojów, próby w skosach agarowych. Zdjęcie przedstawia probówkę z zestalonym skosem (jako przykład). |
|
Probówka bakteriologiczna 15 x 100 |
| |
Probówka bakteriologiczna różni się od probówki chemicznej brakiem wywiniętego wylotu. Jest wykonana ze szkła o dużej odporności na zmiany temperatury. Może być używana zarówno do prac chemicznych jak i mikrobiologicznych takich jak hodowla drobnoustrojów, próby fermentacyjne, oznaczanie miana. |
|
Probówka bakteriologiczna 15x150 |
| |
Probówka bakteriologiczna różni się od probówki chemicznej brakiem wywiniętego wylotu. Jest wykonana ze szkła o dużej odporności na zmiany temperatury. Może być używana zarówno do prac chemicznych jak i mikrobiologicznych takich jak hodowla drobnoustrojów, próby fermentacyjne, oznaczanie miana. |
|
Probówka bakteriologiczna 16 x 180 |
| |
Probówka bakteriologiczna różni się od probówki chemicznej brakiem wywiniętego wylotu. Jest wykonana ze szkła o dużej odporności na zmiany temperatury. Może być używana zarówno do prac chemicznych jak i mikrobiologicznych takich jak hodowla drobnoustrojów, próby fermentacyjne, oznaczanie miana. |
|